Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 11:52

Διακοπές νερού λόγω εργασιών σε περιοχές του Δήμου Μεσσήνης

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Μεσσήνης ξεκινούν από αύριο (18/11) και οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν την υδροδότηση της περιοχής για τις επόμενες 30 ημέρες.

Ειδικότερα από αύριο στις 11 το πρωί έως και τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του εσωτερικού δικτύου της πόλης της Μεσσήνης και αναμένεται να υπάρξει διακοπή της υδροδότησης. 

Παράλληλα από αύριο ξεκινάει και η αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στο τμήμα από τη διασταύρωση του δημοτικού δρόμου Αγιος Παύλος – Πατσέικα με τον αγροτικό δρόμο προς Λευκοχώρα και Μυρτοποταμιά. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου 30 ημέρες θα λάβουν χώρα τμηματικές διακοπές στην υδροδότησης των Τοπικών Κοινοτήτων Αβραμιού και Λευκοχώρας, καθώς επίσης και των οικισμών Δρακονερίου και Μυρτοποταμιάς.

 

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης – Αποχέτευσης Μεσσήνης μάλιστα ζητείται ο κατά το δυνατόν περιορισμός της κατανάλωσης για το χρονικό διάστημα των εργασιών, καθώς αυτό θα συμβάλει στον χρονικό περιορισμό των διακοπών.