Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 18:36

Το λιομάζωμα δεν επηρεάζει την κίνηση του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

Ανεπηρέαστη παραμένει η κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, παρά το ότι το λιομάζωμα έχει ξεκινήσει. Οπως επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της εταιρείας Σαράντος Κοσμάς, η επιβατική κίνηση με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ παραμένει σταθερή, στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.

Πάνε οι καιροί που έρχονταν με το λεωφορείο από την Αθήνα για να μαζέψουν τις ελιές τους, ενώ και τα δρομολόγια εντός νομού δεν δείχνουν καμία αύξηση στις μετακινήσεις επιβατών.
Ακόμα και φέτος που ο καιρός ευνόησε τους ελαιοπαραγωγούς και στην ύπαιθρο το λιομάζωμα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, φαίνεται ότι όλοι προτιμούν κάποιο δικό τους μέσο για να πάνε στο χωράφι, ακόμα κι αν έχουν να διανύσουν κάποια απόσταση. Οσο για τους ξένους εργάτες, ούτε αυτοί μετακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς όπως φαίνεται, όχι μόνο για να ψάξουν δουλειά, αλλά ούτε για διασκέδαση. Γιατί δεν είναι μόνο το να πάει κανείς στη δουλειά, είναι και το τι κάνει μετά τη δουλειά ή τις μέρες που δεν έχει μεροκάματο. Κι όπως δείχνουν τα στοιχεία από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, καμία αύξηση δεν υπάρχει στις μετακινήσεις, παρά την πληθώρα των ξένων που κατακλύζουν τη μεσσηνιακή ύπαιθρο.
Ν.Κ.