Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 17:27

Πασχαλινό παζάρι και συγκέντρωση τροφίμων από το "Χαμόγελο του παιδιού" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

16 χρόνια καθημερινού αγώνα - αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης, διαβίωσης - χιλιάδων παιδιών που περιμένουν από όλους εμάς μια ουσιαστική ανταπόκριση....
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στο Πασχαλινό Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί  15, 16 και 17 Απριλίου 2011 με ώρες λειτουργίας 9:00 το πρωί έως και τις  9:00 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, για να στείλουν μήνυμα ζωής και αγάπης σε όλα τα παιδιά, ενισχύοντας το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού μας σε όλη την Ελλάδα.
Στο φετινό Πασχαλινό Παζάρι οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικίλα είδη του οργανισμού, πασχαλινά είδη και λαμπάδες. Για ακόμη μια φορά το εθελοντικό εργαστήρι του οργανισμού με πολύ μεράκι και περισσή αγάπη για τα παιδιά δημιούργησε υπέροχες κατασκευές οι οποίες μπορούν να διακοσμήσουν τα σπίτια και τις καρδιές όλων μας!!!  
Επίσης το Σάββατο 16 Απριλίου εργαζόμενοι και εθελοντές του Οργανισμού μας, θα βρίσκονται σε τρία Σούπερ Μάρκετ της Καλαμάτας και συγκεκριμένα Στο Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Κρήτης , στο Σούπερ Μάρκετ Καρφούρ Μαρινόπουλος στη οδό Αρτέμιδος  και στο Σούπερ Μάρκετ Βερόπουλος στην οδό Φαρών, όπου θα πραγματοποιούν συγκέντρωση τροφίμων και ειδών για τα παιδιά που στηρίζει ο εθελοντικός μας  Οργανισμός.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους εσάς, γιατί πιστεύουμε ότι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα για τα παιδιά και το δικαίωμά τους στη ζωή. Με την δική σας συμμετοχή ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκεται τα τελευταία 16 χρόνια στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη προσφέροντας άμεσες και ποιοτικές λύσεις στα κάθε είδους προβλήματά τους.
Ας είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι………, θα τα καταφέρουμε»
Αραχώβης 3,  Πύργος 27100  τηλ. 2621081040, fax. 2621024080
Καλέστε στο 14545
από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27€ ανά κλήση
και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46€ ανά κλήση

Στείλετε SMS στο 54020
τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO
από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46€ ανά SMS

Καλέστε στο  901 11 15 15 15
μόνο από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ, με χρέωση 3,67 € ανά κλήση




NEWSLETTER