Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 15:03

Οι τρίτεκνοι στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

O Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας την Πέμπτη 28 Απριλίου με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Μεσσηνίας Κο Χρυσόστομο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το σεβαστό Μητροπολίτη, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις τρίτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.
Ο Κος Χρυσόστομος υποσχέθηκε πως θα συνεχίζει να υποστηρίζει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες του νομού με τα μεγαλύτερα προβλήματα .Αναφέρθηκε σε συνέργιες και παράλληλες δράσεις που θα πρέπει να γίνουν από όλους τους φορείς ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυ προστασίας για τους αδυνάτους. Ενώ έδειξε έντονο ενδιαφέρων για τα βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα μέλη μας.
Τέλος ενημερώσαμε το σεβαστό Μητροπολίτη  ότι βάσει του ν/σ του Υπ. Παιδείας που είναι στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής τίθενται εισοδηματικά κριτήρια και περιορισμός 20% στις  Μεταγραφές  φοιτητών για το 2011.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν για το σύλλογο μας ο Πρόεδρος Κορομηλάς Χρήστος,  ο Αντιπρόεδρος Αργυρόπουλος Αναστάσιος ,η Γραμματέας Γρηγορία Δημητρακοπούλου και η οργανωτική Γραμματέας Αργυροπούλου Καλλιόπη.

Από το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων