Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 19:22

Διάλογο για την στάθμευση ζητούν οι επαγγελματίες της ΚΑΚ

Να εκφράσει τις θέσεις του για την ελεγχόμενη στάθμευση που θέλει να εφαρμόσει ο Δήμος Καλαμάτας στην περιοχή της ΚΑΚ -ανατολικά της οδού Σπάρτης καθώς και στο βόρειο πάρκινγκ- ζητεί ο σύλλογος των καταστηματαρχών της Αγοράς.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, που κοινοποιεί στο δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, όπως και στη διοίκηση της ΚΑΚ, ο σύλλογος «Αγορά» σημειώνει, ειδικότερα, ότι τα μέλη του «ως άμεσα ενδιαφερόμενοι, καθώς θα επηρεαστούν από την επιβολή της ανωτέρω λειτουργίας, θα επιθυμούσαν, μέσω της συμμετοχής του συλλόγου μας, να κληθεί ο σύλλογός μας να συμμετάσχει σε όποια συζήτηση επακολουθήσει».

Οπως παρατηρεί ο εν λόγω σύλλογος, «αφ’ ενός η 30ετής εμπειρία μας θα βοηθούσε στην επίλυση προβλημάτων και αφ’ ετέρου η επιμέρους παραδοχή ύπαρξης προβλήματος στάθμευσης μας αναγκάζει να σας προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης αυτού, καθώς τα νέα δεδομένα που κυριαρχούν στη χώρα μας επιβάλλουν νέα προσέγγιση».

Καταλήγοντας οι καταστηματάρχες της ΚΑΚ στην ανακοίνωσή τους -απευθυνόμενοι στον δήμαρχο Π. Νίκα- εκτιμούν ως «αυτονόητο πως η οποία απόφασή σας επί αυτού δεν θα παρθεί μονομερώς και θα εισακουστούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, των οποίων τα συμφέροντα πλήττονται πρωτίστως από την πρόθεση επιβολής ελεγχόμενης στάθμευσης».