Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 21:54

Κλέφτες ρήμαξαν τη Σπερχογεία

Κλέφτες ρήμαξαν τη Σπερχογεία

Κλέφτες έχουν ρημάξει τη Σπερχογεία και την ευρύτερη περιοχή της Θουρίας. Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από τη λεηλασία των περιουσιών τους, μεταξύ των οποίων και ο Αργύρης Ψίχαλος που πέφτει πολύ συχνά θύμα κλοπών στο αγρόκτημά του. Χθες υπέβαλε ακόμα μια μήνυση για νέα κλοπή στο αγροτόσπιτό του, αλλά όση ώρα ήταν στην Αστυνομία, οι κλέφτες... ξαναχτύπησαν.
Αγανακτισμένος διαμαρτύρεται και προειδοποιεί πως θα πάρει ο ίδιος το νόμο στα χέρια του, αφού η Πολιτεία δε μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες. Σε επικοινωνία που είχε με βουλευτές, είπε πως του απάντησαν ότι έχουν ζητήσει να ενισχυθεί η Αστυνομία στη Μεσσηνία. Ο ίδιος όμως ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος. Οπως λέει, δεν είναι ζήτημα αστυνομικής δύναμης, αλλά εφαρμογής της νομοθεσίας: "Εάν υπάρχει έλεγχος, όσοι πουλάνε παλιοσίδερα χωρίς παραστατικά δε θα μπορούν πουλάνε κλεμμένα", επισημαίνει.
Τις τελευταίες ημέρες οι κλέφτες έχουν κλέψει από την ιδιοκτησία του: 2 ψυγεία, 2 ηλεκτρικές κουζίνες, πολλά εργαλεία, ένα υνί, 2 καρότσια και πολλά σίδερα.