Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 17:26

Αιτήσεις για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς από αύριο στον ΟΑΕΔ

Αιτήσεις για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς από αύριο στον ΟΑΕΔ

Ξεκινά αύριο η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ, μεταξύ αυτών και του σταθμού στο Δυτ. Εμπορικό Κέντρο Αγ. Τριάδας Καλαμάτας (τηλ. 27210 21984). Οι αιτήσεις υποβάλλονται για τη σχολική χρονιά 2016-2017 και η διαδικασία θα διαρκέσει έως και τις 10 Ιουνίου. 

Στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού επισημαίνεται ότι στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια). Η λειτουργία τους αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των σταθμών ξεκινά στις 6.45 π.μ. και τελειώνει στις 4 μ.μ. Η φιλοξενία των βρεφών-νηπίων είναι δωρεάν.

Οι γονείς - κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.