Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 18:27

Διανομή τροφίμων στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Διανομή τροφίμων στην Τριφυλία

 

Είδη οικιακής χρήσης και τρόφιμα θα διανεμηθούν αύριο σε δικαιούχους από το Δήμο Τριφυλίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Η δράση είναι στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας και της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί θα γίνει: από 8 έως 10 π.μ. στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Κυπαρισσίας. Από 11 π.μ. έως 12 μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Κοπανακίου. Από 10.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. δυτικά του ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Αγ. Χαραλάμπους) στα Φιλιατρά. Από 1 έως 4 μ.μ. στο γήπεδο Γαργαλιάνων.

Θα διανεμηθούν σε ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας του δικαιούχου: ρύζι, ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα, χοιρινό, φέτα, σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, υγρό πιάτων.

Δικαιούχοι είναι οι εγκεκριμένοι του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) μέχρι 30/11/2018, με την επίδειξη ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER