Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 09:21

16χρονη το 'σκασε για να παντρευτεί 22χρονο στη Στέρνα

16χρονη το 'σκασε για να παντρευτεί 22χρονο στη Στέρνα

 

Μια 16χρονη το 'σκασε από το σπίτι της στη Στέρνα ξημερώνοντας της Παναγίας, για να παντρευτεί τον 22χρονο καλό της, ο οποίος δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο για αρπαγή ανηλίκου και αθωώθηκε. 

Οι δύο νέοι από τη Βουλγαρία αγαπιούνται τους 7 τελευταίους μήνες, αλλά οι γονείς της κοπέλας δεν τον ήθελαν κοντά στην κόρη τους και της είχαν απαγορεύσει να τον βλέπει. Αυτή, μην αντέχοντας μακριά του, σκαρφίστηκε μια απαγωγή σαν εκείνες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά με κάποια... σύγχρονα μέσα: Εγραψε ένα μήνυμα στον αγαπημένο της στο Facebook κι έπειτα το έσκασε από το παράθυρο της κουζίνας, όταν βεβαιώθηκε ότι οι γονείς της κοιμούνταν βαθιά. 

Ξημερώνοντας η μέρα, οι γονείς ανακάλυψαν ότι η κόρη τους είχε φύγει και ο πατέρας της ανάστατος έτρεξε στο σπίτι του… γαμπρού. Αφαντος όμως και ο νεαρός, οπότε η μόνη επιλογή που είχε ο πατέρας ήταν να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Από κει και πέρα ήταν ζήτημα χρόνου να πειστεί ο 22χρονος να φέρει πίσω την αγαπημένη του από την Αγία Μαύρα στην Αμαλιάδα, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι είχε καταφύγει σε σπίτι συγγενών. 

Οπως κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης, ο νεαρός έφερε πίσω στο σπίτι τους την κόρη τους γύρω στη 1 το μεσημέρι, παρά τις αντιρρήσεις της μικρής, η οποία δεν ήθελε να αποχωριστεί τον αγαπημένο της. 

«Δεν είχαμε άλλη λύση γιατί οι γονείς μου δεν με άφηναν να είμαι μαζί του. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του», είπε χθες η κοπέλα στο δικαστήριο. Αλλά και ο αγαπημένος της στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι πήγε να τρελαθεί όταν έμαθε ότι οι γονείς της, προκειμένου να τους χωρίσουν, θα την πάρουν και θα φύγουν για την Κοζάνη ή τη Βουλγαρία. «Είχα θολώσει, δεν ήξερα τι να κάνω. Θέλω να την παντρευτώ και το να την πάρω και να φύγουμε μαζί ήταν η μόνη λύση για μένα», ανέφερε στην απολογία του. 

Οι γονείς της ανήλικης κοπέλας μπροστά στο πείσμα της κόρης τους υποχώρησαν και απέσυραν τη μήνυση εναντίον του. Επίσης, δεσμεύτηκαν να μη σταθούν ξανά εμπόδιο στον έρωτα των δύο νέων, αλλά να τελειώσει πρώτα η κόρη τους το σχολείο και μετά να δώσουν την ευχή τους για το γάμο.