Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 22:21

Bazaar Αγάπης για την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

Κύμα ευαισθησίας και αγάπης εκδηλώθηκε από το κοινό της Κυπαρισσίας στο Bazaar Αγάπης που διοργανώθηκε για να στηριχτεί η «Κιβωτός του Κόσμου» στην Καλαμάτα...

Μέσα σε λίγες ώρες είχαν πουληθεί όλα τα αναπαλαιωμένα έπιπλα και τα αντικείμενα που είχαν συγκεντρωθεί για αυτό το σκοπό!
Είναι χαρακτηριστικό ότι το bazaar, που είχε στηθεί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Κυπαρισσίας όπου βρίσκονται και τα γραφεία του ΜΕΣΚ, δεν χρειάστηκε να λειτουργήσει χθες Δευτέρα, καθώς τα πάντα πουλήθηκαν κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του, την Κυριακή. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπερνά τα 8.000 ευρώ και θα δοθεί εξ ολοκλήρου στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Η εθελόντρια της «Κιβωτού» Εύη Ντόντολα από την Κυπαρισσία, «ψυχή» του παζαριού, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Χρειάζεται θάρρος να παραμείνεις ευαίσθητος σε έναν κόσμο τόσο σκληρό.
Το κίνητρο για να στηθεί ένα Bazaar Αγάπης με αναπαλαιωμένα έπιπλα και αντικείμενα ήταν η ευαισθησία και η αγάπη μου για τα παιδιά. Στόχος, τα έσοδα αυτών να πάνε όλα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, που το έργο της είναι θεάρεστο και πολύμορφο.
Ως εθελόντρια της “Κιβωτού”, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στην ομάδα του ΜΕΣΚ (Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας) και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και σε όλους εσάς, που είτε με χρηματικό ποσό είτε φέρνοντας παλιά αντικείμενα, βοηθήσατε να στηθεί το Bazaar Αγάπης.
Συγκινητική η απήχηση και η ευαισθησία του κόσμου για τη φιλανθρωπική αυτή δράση, αφού καταφέραμε μέσα σε λίγες ώρες να πουλήσουμε όλα τα πράγματα. Το ποσό που μαζεύτηκε και θα δοθεί εξολοκλήρου στη κιβωτό του Κόσμου, ξεπερνά τα 8.000 ευρώ».

Κ.Μπ.