Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 09:15

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Κλινική Λογοθεραπείας

Γράφτηκε από την
Μεγάλο ενδιαφέρον για την Κλινική Λογοθεραπείας

Αρκετά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οικογένειες της περιοχής μας για την Κλινική Λογοθεραπείας που έχει ξεκινήσει και λειτουργεί από τις 6 του μήνα στο ΤΕΙ, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Τμήματος Λογοθεραπείας, ήδη έχουν ενταχθεί 6 παιδιά στο πρόγραμμα θεραπείας της κλινικής κι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για ένα πρώτο ραντεβού από 6 ακόμα περιπτώσεις. Είναι όμως πάνω από 30-40 τα τηλεφωνήματα που έχουν δεχτεί οι υπεύθυνοι της κλινικής γενικά από ενδιαφερόμενους γονείς.
Η σύγχρονη κλινική λειτουργεί στο Τμήμα Λογοθεραπείας. Παρέχονται δωρεάν διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες Λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικους που παρουσιάζουν διαταραχές ομιλίας, λόγου, φωνής και κατάποσης.
Οι θεραπευτικές συνεδρίες διεξάγονται με σπουδαστές στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης, με την καθοδήγηση και εποπτεία των λογοθεραπευτών, λογοπαθολόγων και ακοολόγων καθηγητών τους.
Οι ενδιαφερόμενοι για ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 27210 45311 κάθε Τρίτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, κάθε Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα και κάθε Πέμπτη από τη 1 μέχρι τις 3 το μεσημέρι.


NEWSLETTER