Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 15:50

Συνεχίζονται οι "Κυριακές στο Αγρόκτημα"

Συνεχίζονται οι "Κυριακές στο Αγρόκτημα"

Το Αγρόκτημα Φοίφα είναι ανοικτό κάθε Κυριακή (μέχρι τέλος Μαϊου)  για ελεύθερο και θεματικό παιχνίδι για τα παιδιά. Εκεί υπάρχουν θεματικές γωνιές με βιωματικά παιχνίδια, κίνησης, συνεργασίας και εξερεύνησης μἐσα στην φύση.

Οι μικροί επισκέπτες μαζί με τους γονείς τους μπορούν να γνωρίσουν τη ζωή του κτήματος, να δουν τους καλοκαιρινούς κήπους, να ανακαλύψουν κρυμμένους θυσαυρούς. Τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια σε ένα φυσικό περιβάλλον, ελεύθερα και δημιουργικά, ενώ οι μεγάλοι συζητούν με τους φίλους τους. 

Κάθε Κυριακή υπάρχει και μια διαφορετική θεματική. Αυτή την εβδομάδα, το διάστημα 11 π.μ. - 6 μ.μ. θα ανακαλύψουν και θα φτιάξουν "καρδιές απο σπόρια". 

Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων μπορεί κανείς να καλέσει στο 27210 22505. Οποιος θα ήθελε να κάνει πικ νικ στο γρασίδι, είναι ευπρόσδεκτος να φέρει ό,τι επιθυμεί. Ο μπουφές με χυμούς και καλούδια του κτήματος, ανανεώνεται συνεχώς. 

Τέλος, εκεί θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και για την Τράπεζα Παραδοσιακών Σπόρων.