Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 08:11

Αμεση αντίδραση για το Νοσοκομείο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Αμεση αντίδραση για το Νοσοκομείο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

 

«Οφείλουμε να αντιδράσουμε τώρα» σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για το θέμα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του. Καλεί το Τοπικό Συμβούλιο, τη δημοτική και περιφερειακή αρχή να πάρουν θέση και τους βουλευτές του νομού να κάνουν το αυτονόητο, σημειώνοντας ότι απαιτεί την άμεση στελέχωση του ιδρύματος.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη και ακόμη μεγαλύτερη οργή παρακολουθούμε και ζούμε τις εξελίξεις στο φλέγον για την περιοχή μας θέμα του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας. Μια κατάσταση χωρίς προηγούμενο και χωρίς καμία ενημέρωση, για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες. Η επιλογή είναι μονόδρομος. Οφείλουμε να αντιδράσουμε τώρα. Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον μεγαλύτερο φόβο μας. Απαιτούμε την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας! Η Τριφυλία δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε στοιχειωμένο ξενοδοχείο ψυχών. Καλούμε το νέο Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας, τη νέα δημοτική και περιφερειακή αρχή να πάρουν θέση. Καλούμε τους βουλευτές της Μεσσηνίας να πράξουν το αυτονόητο!

Υ.Γ.: Προεκλογικά οι ανακοινώσεις έδιναν και έπαιρναν από τις τοπικές των κομμάτων της περιοχής μας! Μήπως ήρθε η ώρα να πράξουν τα δέοντα και για τα ουσιαστικά του τόπου μας;».

Κ.Μπ.