Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 13:13

ΜΕΚΑΤ: Μία μεσσηνιακή δύναμη συνώνυμη της ασφάλειας

ΜΕΚΑΤ: Μία μεσσηνιακή δύναμη συνώνυμη της ασφάλειας

Η μεσσηνιακή δύναμη MEKAT and Colour αντέχει στην κρίση και συνεχίζει να δημιουργεί καινοτομικά προϊόντα, που αντέχουν στον χρόνο και στους... κινδύνους: ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες για οικιακή και επαγγελματική χρήση, βιομηχανικά ρολά, κινούμενα στέγαστρα, υδατοφράκτες, πτυσσόμενα κάγκελα, μοτέρ ρολών, μοτέρ για συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες, μοτέρ οροφής.

Σημαντική θέση στην δραστηριότητα της MEKAT and Colour κατέχουν και οι ηλεκτροστατικές βαφές σε μεταλλικές επιφάνειες, αλουμίνια, ζάντες αυτοκινήτων, πλαίσια μοτοσυκλετών, μεταλλικά έπιπλα βεράντας-κήπου κ.α. Η MEKAT διαθέτει πολύχρονη πείρα, τόσο στην κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση όλων των προϊόντων της. Παρέχει δε την δυνατότητα service και επισκευής, όχι μόνο στα εγκαταστημένα της είδη, αλλά και σε προϊόντα άλλων κατασκευαστών. 

Το σημαντικότερο είναι όμως ότι, για την ΜΕΚΑΤ, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για τον καθένα από εμάς, ενώ μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μετά την πώληση. Για αυτό, η δική της δύναμη είναι και δική μας!


14ο χλμ. Ε.Ο. Καλαμάτας - Τρίπολης, Αριοχώρι Μεσσηνίας

Τηλ.: 27210 53053

Site: www.mekatncolour.com