Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 12:30

Ιδιωτικό πάρκινγκ μεγάλων οχημάτων

Γράφτηκε από την

Ξεκίνησε η λειτουργία του ιδιωτικού πάρκινγκ μεγάλων φορτηγών -λεωφορείων του Ανδρέα Μάραντου, στο 1ο χλμ. Ασπροχώματος - Μεσσήνης.

To "Truck Parking- Autohof" είναι υψίστης ασφαλείας, διαθέτει 40 θέσεις στάθμευσης μεγάλων οχημάτων, ενώ εξυπηρετεί και μικρότερα οχήματα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, είτε με την ημέρα είτε με το μήνα. 

Ο χώρος λειτουργεί σε 24ωρη βάση, διαθέτει πρατήριο καυσίμων σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την αγορά, πλήρη ασφάλεια για τους οδηγούς και τα οχήματά τους, στεγασμένες θέσεις στάθμευσης με νερό και ρεύμα, πλυντήριο - λιπαντήριο, μπάνια - ντουσιέρες - πλυντήρια ρούχων και Ιnternet για την εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ ετοιμάζεται καφετέρια - snack bar και θα τοποθετηθούν αυτόματοι πωλητές τροφίμων - αναψυκτικών.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Μάραντο πρόκειται για έναν χώρο - πρότυπο στην Ελλάδα με άριστες προδιαγραφές καθώς πέρα από τις 40 στεγασμένες θέσεις πάρκινγκ και τις άλλες παροχές, προσφέρει μεγάλη ασφάλεια καθώς διαθέτει δέσμες, κάμερες ασφαλείας, σκυλιά, φύλακες και είναι φωτισμό στη διάρκεια της νύχτας.

Το κόστος της επένδυσης ανήλθε στα 2 εκ. ευρώ και καλύφθηκε χωρίς δανεισμό, ενώ μόλις το 20% του συνόλου του πραγματικού κόστους προήλθε από πόρους του  Αναπτυξιακού Νόμου. 

Οπως επισημαίνει ο κ. Μάραντος η επιχείρηση, που λειτουργεί μετά από 6 χρόνια απίστευτης γραφειοκρατίας, έχει στόχο "να καλύψει ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος που υπάρχει με τη στάθμευση μεγάλων οχημάτων σε δρόμους της πόλης κι επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου, πράγμα που απαγορεύεται".

Σύμφωνα με το Σωτήρη και την Δήμητρα Μάραντου, οι τιμές κυμαίνονται από 50 έως 120 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το μέγεθος του οχήματος. Πέρα από τους πελάτες του 24ώρου υπάρχουν και οι μόνιμοι που απολαμβάνουν ειδικές τιμές.

Ηδη μάλιστα έχουν καταληφθεί αρκετές θέσεις που ενοικιάζονται σε μόνιμη βάση, προκειμένου τα οχήματα να είναι ασφαλή με χαμηλό κόστος. Επίσης, σημαντικός είναι ο αριθμός των φορτηγών που παρκάρουν για 1 - 2 24ωρα, στη διάρκεια κυρίως ταξιδιών εισαγωγής - εξαγωγής. Επίσης, ήδη έχουν απευθυνθεί στην επιχείρηση κι εξυπηρετούνται ιδιοκτήτες μικρότερων οχημάτων, είτε πρόκειται για επιβατηγά κι επαγγελματικά είτε για τροχόσπιτα.

 

"Truck Parking- Autohof" (υψίστης ασφαλείας)

1ο χλμ. Ασπροχώματος - Μεσσήνης

τηλ. 27210 80457

φαξ. 27210 80409

 

e-mail: truckparking@hotmail.gr