Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 15:58

Διαγωνισμός για τη μεταφορά σκουπιδιών της Δυτικής Μάνης 

Διαγωνισμός για τη μεταφορά σκουπιδιών της Δυτικής Μάνης 

 

Ανοιχτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τη μεταφορά των σκουπιδιών του, για έναν χρόνο, προκηρύσσει ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Ο προϋπολογισμός, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ανέρχεται σε 248.000 ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ, ενώ η εκτιμώμενη ετήσια ποσότητα των υπό μεταφορά σκουπιδιών εκτιμάται σε 2.500 τόνους.

Αντικείμενο του διαγωνισμού ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, αποτελεί «η παροχή υπηρεσιών που περιλαμβάνει την μεταφορά, σε οποιαδήποτε απόσταση, και διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης. Τα απορρίμματα, αφού συλλεχθούν από τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Δυτικής Μάνης, θα παραλαμβάνονται από τον ανάδοχο, από χώρο εντός των ορίων του δήμου, και θα μεταφέρονται, με αδειοδοτημένα για την εργασία αυτή οχήματα, και θα παραδίδονται σε αδειοδοτημένο χώρο διαχείρισης απορριμμάτων».

Σήμερα Τετάρτη, 29 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, ξεκινά η παραλαβή προσφορών, η προθεσμία για την οποία λήγει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου, με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Μάνης, μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στη διεύθυνση διαδικτύου του δήμου (www.dimosdytikismanis.gr/) ή απευθυνόμενοι στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Β.Γ.Μ.