Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 22:39

Freedom Pass: Με ποιους τρόπους η AEGEAN διπλασιάζει την αξία του

Γράφτηκε από την
Freedom Pass: Με ποιους τρόπους η AEGEAN διπλασιάζει την αξία του


Οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια ή να επωφεληθούν από την αγορά πρόσθετων υπηρεσιών


Τις λεπτομέρειες για τον διπλασιαsμό της αξίας του Freedom Pass των 150 ευρώ για τους νέους 18 – 25 ετών, οι οποίοι θα έχουν κάνει έστω και τη μία δόση του εμβολίου, ανακοίνωσε η AEGEAN.

Η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει ότι για τους δικαιούχους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, προσθέτει σε κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου ακόμα ένα ευρώ διπλασιάζοντας έτσι την αξία του.

Ειδικότερα, εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό «FREEDOMPASS» στο www.aegeanair.com οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρήσουν στην έκδοση των εισιτηρίων τους για όλα τα δρομολόγια εσωτερικού ή εξωτερικού που εκτελούνται από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air ή και στην αγορά επιπλέον υπηρεσιών (θέση, αποσκευή, αθλητικός εξοπλισμός, κατοικίδιο, Fast Track), και να επωφεληθούν από την παροχή της AEGEAN για να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους από 1 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και 30 Ιουνίου 2022. Η έκπτωση εμφανίζεται στο καλάθι αγορών και η πληρωμή γίνεται μέσω της κάρτας Freedom Pass, ενώ αντίστοιχη διαδικασία ισχύει και για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, με τον τρόπο αυτό, η AEGEAN στηρίζει τους νέους καθώς τους διευκολύνει να σχεδιάσουν και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το δίκτυο εξωτερικού και εσωτερικού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com


NEWSLETTER