Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 08:27

Ικανοποιητικά λειτουργεί ο κόμβος στο “Φωτεινή”

Γράφτηκε από τον
Ικανοποιητικά λειτουργεί ο κόμβος στο “Φωτεινή”

 

Ικανοποιητικά λειτουργεί ο υπό ολοκλήρωση κυκλικός κόμβος στο ξενοδοχείο “Φωτεινή”, στη διασταύρωση των οδών Λακωνικής, Ναυαρίνου και του επαρχιακού δρόμου προς Μάνη.

Το έργο ανταποκρίνεται στα κυκλοφοριακά δεδομένα της ευαίσθητης -λόγω καλοκαιριού- εποχής και πλέον δεν παρατηρούνται οι ουρές των αυτοκινήτων και η ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών των προηγούμενων καλοκαιριών, στη Λακωνικής και στο δρόμο προς τη Βέργα και τη Μάνη.

Για την ολοκλήρωση του έργου που υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, απομένουν οι ενημερωτικές κατευθυντήριες πινακίδες, η σύνδεση του φωτισμού με το δίκτυο της ΔΕΗ για να ανάψουν τα φώτα, και η δεύτερη στρώση ασφάλτου.

Να επισημάνουμε ότι προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ο σύμβουλος της μειοψηφίας Στάθης Σταματόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή για την πολύ καλή ανταπόκριση του κόμβου και στη συνέχεια, όταν πληροφορήθηκε ότι ο κόμβος έγινε από την Π.Ε. Μεσσηνίας, το διόρθωσε και τα έδωσε στην Περιφέρεια.

Γ.Σ.

 

Για εκκρεμότητες που παραμένουν και δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του ξενοδοχείου, μας διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του “Φωτεινή” Γιώργος Κουρκουτάς. Οπως μας είπε και μας έδειξε, παράτησαν στη μέση τη σκάλα εισόδου στο ξενοδοχείο, ενώ στη δεύτερη είσοδο - έξοδο δεν τοποθέτησαν την πόρτα και τα κάγκελα που είχαν βγάλει για να γίνει το έργο. Για να διευθετηθούν αυτές οι εκκρεμότητες, μας ανέφερε ότι αναζητεί τον διευθυντή Τ.Ε. της Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτη Γιαννακέα.


NEWSLETTER