Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 20:46

Παρέμβαση Μάκαρη για την Αγίων Αναργύρων

Παρέμβαση Μάκαρη για την Αγίων Αναργύρων

Παραμένει η επικινδυνότητα στην απόληξη της οδού Αγίων Αναργύρων, από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016, καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης.

Οπως ανακοίνωσε, επισκέφθηκε χθες την ευρύτερη περιοχή της οδού Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Φαββατά και τον τοπικό σύμβουλο Νίκο Μπιτσάνη.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ενώ έχουν περάσει πάνω από 8 μήνες από τη φονική πλημμύρα της 7ης Σεπτεμβρίου, δεν έχουν αποκατασταθεί όλα τα επείγοντα προβλήματα  που είχαν δημιουργηθεί. Συγκεκριμένα, ένα από αυτά τα προβλήματα το οποίο  χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, βρίσκεται στην απόληξη της οδού Αγίων Αναργύρων λίγο πριν την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Στη συγκεκριμένη περιοχή διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του οδοστρώματος εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς, αφού ο δρόμος έχει "κουφώσει", λόγω της διάβρωσης, ενώ έχουν τοποθετηθεί  βράχια στο οδόστρωμα στο επικίνδυνο σημείο του δρόμου. Είναι απαραίτητο ο Δήμος Καλαμάτας να προβεί άμεσα σε άρση της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου σημείου με την επιτέλεση των απαιτούμενων τεχνικών έργων».