Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 16:55

Σύνθημα νίκης για το Σμυρνιώτη και από τις γυναίκες

Γράφτηκε από την

Σύνθημα νίκης για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής έδωσαν και οι γυναίκες του διευρυμένου «Καλλικρατικού» Δήμου Τρίπολης, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του «Country Inn» στην εκδήλωση του Υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής οι γυναίκες έδειξαν πώς συμπαραστέκονται και κάνουν τον δικό τους αγώνα, στην προσπάθεια που κάνει ο συνδυασμός της «ΝΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τις παρευρισκόμενες γυναίκες.
Στην ομιλία του ο Γιάννης Σμυρνιώτης χαιρέτισε την μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή που είχε το κάλεσμα στις γυναίκες, επεσήμανε τα προβλήματα που απασχολούν τη γυναίκα σήμερα, καθώς και τρόπους με τους οποίους η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να συμβάλλει για την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος και η Βουλευτής της Α’ Αθηνών Ελίζα Βόζενμπεργκ που χαιρέτισαν την εκδήλωση.