Παρασκευή, 04 Μαϊος 2012 13:09

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας

 

Ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 184/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας εγκρίθηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του έργου της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας:

Ι. Η αντιδρόμηση της Οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού με κατεύθυνση προς την Οδό Φραντζή, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης (απαγορεύσεις στροφών στις Οδούς Μητροπέτροβα, Ιατροπούλου και Φραντζή, μονόδρομοι, κ.λπ.).

ΙΙ. Η σήμανση της Οδού Παυσανίου ως αδιέξοδης οδού.

ΙΙΙ. Η απαγόρευση στάθμευσης σε τμήματα των Οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού, Φραντζή/ Κεφάλα, Νέδοντος, Παλαμά, Ύδρας, Ξενοφώντος και Αριστομένους με χρήση και ελαστικών κολωνακίων ή/και κώνων.

IV. Η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων με την ένδειξη «ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΗ» και «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ».

V. Η αλλαγή της διαδρομής της αστικής συγκοινωνίας ώστε αντί της Οδού Αριστομένους να διέρχεται από τις Οδούς Σιδηροδρομικού Σταθμού, Φραντζή/ Κεφάλα, Νέδοντος, Παλαμά, Ύδρας, Ξενοφώντος και η χωροθέτηση επί αυτής της διαδρομής στάσεων.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν αναλυτικότερες πληροφορίες από το τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας (Ψαρών 15 - Διοικητήριο, τηλ. 27213-61753, αρμόδια κα Κανελλοπούλου Αγγελική), αντίγραφο δε της παραπάνω απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούν να λάβουν από το γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας (Αριστοδήμου 22, τηλ. 27210-60804).

 


NEWSLETTER