Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 01:25

Παν. Μπούρας: "Ο λαός του νέου Δήμου Μεγαλόπολης αποφάσισε να δώσει σαφή προοπτική στο μέλλον"

Γράφτηκε από την
Παν. Μπούρας: "Ο λαός του νέου Δήμου Μεγαλόπολης αποφάσισε να δώσει σαφή προοπτική στο μέλλον"

Την απόλυτη ανατροπή σημείωσε ο Παναγιώτης Μπούρας στο νέο Δήμο Μεγαλόπολης κατά το χθεσινό δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος δήμαρχος ανανέωσε τη θητεία του, επικρατώντας με 51,5% έναντι 48,4% του ανθυποψηφίου του Σπύρου Τσιριγώτη -ο οποίος ήταν πρώτος την περασμένη Κυριακή.
Μιλώντας στην «Ε» ο Π. Μπούρας, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε τα εξής:
«Ο λαός του νέου Δήμου Μεγαλόπολης αποφάσισε να δώσει σαφή προοπτική στο μέλλον. Το έργο μας στη πρώτη μας τετραετία εκτιμήθηκε, όχι μόνο από τους συνδημότες της Μεγαλόπολης, αλλά και των Δήμων Γόρτυνος και Φαλαισίας.
Δηλώνουμε, οι συνεργάτες μου και εγώ, ότι στην επόμενη τετραετία θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, σε συνεργασία με όλους τους συμπολίτες μας, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.
Θέλω να δώσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Γιάννη Φουσέκη και στον Κώστα Παγανό για τον τίμιο και αξιοπρεπή προεκλογικό τους αγώνα.
Καλώ όλους τους συμπολίτες -και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν είμαστε επιλογή τους- να συνταχθούν μαζί μας για να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας».


NEWSLETTER