Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 19:07

Ιδιες τιμές για το πανηγύρι Φιλιατρών

Ιδιες τιμές για το πανηγύρι Φιλιατρών

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι παραμένουν οι τιμές για την ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η τιμή παραμένει στα 20 ευρώ ανά τρέχον μέτρο επιπλέον του ΦΠΑ.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε επικύρωση του πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Κατασκευή – ανακατασκευή δημοτικών οδών» που αφορά την ηλεκτρονική αποσφράγιση των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά συμμετοχής» και «Οικονομική προσφορά». Συνολικά κατατέθηκαν 3 προσφορές και προσωρινός ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε ο Ευστάθιος Τσιγκάκης με ποσοστό έκπτωσης 44,04%. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι στα 89.376 ευρώ, με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μερκούρη να τονίζει πως τα χρήματα αυτά είχαν προϋπολογιστεί για οδοποιία στην Κυπαρισσία και εκεί έπρεπε να πάνε.

Επίσης ο κ. Μερκούρης έθεσε και θέμα σύνθεσης της Οικονομικής Επιτροπής μετά την πρόσφατη απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη να ορίσει μέλος τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κουτρουμπή στη θέση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Γιώργου Ασημακόπουλου. Οπως υποστήριξε, δεν μπορεί να οριστεί ο κ. Κουτρουμπής αφού δεν προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας, όπως ορίζει ο νόμος.

Κ.Μπ.