Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 18:00

Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση για μνημόνιο πάταξης παραβατικότητας

Γράφτηκε από την
Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση για μνημόνιο πάταξης παραβατικότητας


Για το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της ηγεσίας του υπουργείου, για την πάταξη της παραβατικότητας στην περιοχή, συναντήθηκαν χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και οι επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία.

Στη συνάντηση εργασίας στο γραφείο του δημάρχου, υπό την προεδρία του συμμετείχαν ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου - ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας - ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας και ο αναπληρωτής διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργος Πετρόπουλος.
Να σημειωθεί ότι για το θέμα έχει προσωπική άποψη και έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόσο σε ενημέρωση που είχε κατά την παρουσία του στην Καλαμάτα, όσο και σε συνάντηση που είχε ακολουθήσει στο υπουργείο με το δήμαρχο και προέδρους κοινοτήτων του δήμου, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα παραβατικότητας.
Ο δήμαρχος επικεντρώθηκε στα προβλήματα που έχουν καταγραφεί, υπογραμμίζοντας την καλή συνεργασία με τα στελέχη της ΕΛΑΣ στην κατεύθυνση επίλυσης των θεμάτων που σχετίζονται με φαινόμενα παραβατικότητας.
Επισημαίνεται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση, για συζήτηση επί του τελικού σχεδίου του μνημονίου, το οποίο και θα υπογραφεί μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


NEWSLETTER