Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 09:00

Μεταλλική κερκίδα 2.000 ατόμων στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας

Μεταλλική κερκίδα χωρητικότητας 2.000 ατόμων προβλέπει η μελέτη του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής ανοιχτού θεάτρου Καλαμάτας» που εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1,27 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει, εκτός από την κατασκευή της κερκίδας, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου (συμπεριλαμβανομένων των εργασιών διαμόρφωσης πρασίνου και αποχέτευσης ομβρίων), συμπληρωματικές εργασίες εντός των ήδη κατασκευασμένων κτηριακών εγκαταστάσεων και βοηθητικών χώρων, καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Με την προηγούμενη εργολαβία κατασκευάστηκαν η κερκίδα από οπλισμένο σκυρόδεμα, οι κτηριακές εγκαταστάσεις (καμαρίνια καλλιτεχνών, WC κοινού και ΑΜΕΑ, κυλικείο) και οι βοηθητικοί χώροι, οι κατασκευές για την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, η δαπεδόστρωση των διευρυμένων πεζοδρομίων και τμήμα της περίφραξης του χώρου.

Σημειώνεται ότι το θέμα θα συζητηθεί στην ερχόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία παράλληλα θα αποφασίσει και για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ, η οποία θα γίνει με την τροποποίηση της αρχικής απόφασης ένταξης.