Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 17:10

Επανεκλογή Ρομπάκη στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από τον
Επανεκλογή Ρομπάκη στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Ο σύμβουλος της δημοτικής αρχής Κωνσταντίνος Ρομπάκης επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου - Νέστορος, στις χθεσινές δημαιρεσίες. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Κωνσταντόπουλος και γραμματέας ο Νίκος Γαραντζιώτης από την πρώτη ελάσσονα μειοψηφία.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από τη δημοτική αρχή ο Θεόδωρος Χαραμαράς, από τη μείζονα μειοψηφία οι Δημήτρης Καφαντάρης και Εφη Σπυροπούλου και από την πρώτη ελάσσονα μειοψηφία ο Ηλίας Κανάκης, ενώ πέρα από τον δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα που είναι πρόεδρος της επιτροπής, συμμετέχουν και οι αντιδήμαρχοι Τάσος Χρονόπουλος και Διονύσης Αγγελόπουλος που έχουν οριστεί από τον δήμαρχο.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν από τη δημοτική αρχή ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σιψάς, από τη μείζονα μειοψηφία οι Εφη Σπυροπούλου και Αγγελος Μπίζος και από την πρώτη ελάσσονα μειοψηφία ο Ηλίας Κανάκης, ενώ πέρα από τον δήμαρχο που είναι πρόεδρος της επιτροπής, συμμετέχουν και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γαϊτάνης και Μιχάλης Καραβίδας.


NEWSLETTER