Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 19:54

Επανεκλογή Φαββατά στο Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ

Γράφτηκε από την
Επανεκλογή Φαββατά στο Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ

 

Αντιπροσωπευτικό προεδρείο συγκροτήθηκε στο Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νέο Δ.Σ., ο πλειοψηφών σύμβουλος Δημήτρης Φαββατάς πρότεινε “αναλογικό και αντιπροσωπευτικό συμβούλιο, ώστε από κοινού και από θέσεις ευθύνης να προσπαθούμε για το καλύτερο των εργαζομένων.” Ομως, ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ δεν αποδέχθηκε να συμμετέχει στο προεδρείο.

Η νέα διοίκηση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ συγκροτήθηκε:

Πρόεδρος: Δημήτρης Φαββατάς (Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία). Αντιπρόεδρος: Βασίλης Γεωργιόπουλος (ΔΑΚΕ). Γραμματέας: Κώστας Γαλιώτος (Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία). Ταμίας: Αρης Κτίστης (Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία) Οργ. γραμματέας: Γιώργος Σταυρόπουλος (ΔΑΚΕ). Μέλη: Στράτος Χρυσαφίδης (Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία), Δημήτρης Πράττης (Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία), Παναγιώτης Κάρκαλης (ΔΑΚΕ), Παναγιώτης Μερτίκας (ΠΑΜΕ).

Με βάση την ίδια ενημέρωση, το προεδρείο του Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ δεσμεύεται απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις σε συνεργασία και συνεχή επαφή με τους πρωτοβάθμιους συλλόγους για την επίλυση των προβλημάτων των δημοσίων υπαλλήλων και της δημόσιας διοίκησης.


NEWSLETTER