Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:10

Καλαμάτα: Στη ΔΕΘ για κλιματικά ουδέτερες πόλεις ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Στη ΔΕΘ για κλιματικά ουδέτερες πόλεις ο Θανάσης Βασιλόπουλος

 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από το Σάββατο 10 έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, ο κ. Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση με όλους τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αντικείμενο τις “100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις της Ε.Ε. έως το 2030”. Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να τεθούν θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου και σε ζητήματα που άπτονται των χρηματοδοτήσεων.

Επίσης, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, ο δήμαρχος Καλαμάτας θα συμμετέχει ως ομιλητής στην ενεργειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, στο Αμφιθέατρο Α/Σ.Κ. “Ν. Γερμανός”, εντός των εγκαταστάσεων της Έκθεσης. Η εκδήλωση έχει τίτλο “Πορεία προς την κλιματική ουδετερότητα. Οι δήμοι της Ελλάδας και της Κύπρου που επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις έως το 2030»”.


NEWSLETTER