Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 15:00

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Γεωργακοπούλου - Μακρή

Γράφτηκε από την
Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Γεωργακοπούλου - Μακρή

Υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ένωση Οιχαλίας” θα είναι η Αθηνά Γεωργακοπούλου - Μακρή, στη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά.

Οπως ανακοίνωσε η δήμαρχος, η Αθηνά Γεωργακοπούλου - Μακρή, σύζυγος του Παναγιώτη Μακρή και μητέρα των Γιάννη και Ευγένιου Μακρή, θα είναι υποψήφια στη Δ.Ε. Μελιγαλά με τον συνδυασμό Δημοτική Ένωση Οιχαλίας. Η Αθηνά είναι ιδιωτική υπάλληλος με 20ετή εμπειρία στον χώρο της εμπορευματοποίησης. Η δραστηριότητά της σε συλλόγους και στην τοπική κοινωνία για την επίλυση των προβλημάτων είναι συνεπής και διαρκής.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, η Αθ. Γεωργακοπούλου - Μακρή δήλωσε ότι “η αγάπη για τον τόπο μου και η ανάγκη για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με την εκτίμηση στον τρόπο με τον οποίο πορεύεται ως προσωπικότητα και ως δήμαρχος η κ. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, με παρακίνησαν να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό της. Πιστεύω ακράδαντα στην εμπειρία, τη τόλμη και την υπευθυνότητά της”.

Η δήμαρχος Παν. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, τονίζοντας ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.


NEWSLETTER