Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 17:38

Επισκέψεις Βασιλόπουλου σε γειτονιές της Καλαμάτας

Επισκέψεις Βασιλόπουλου σε γειτονιές της Καλαμάτας

 

Τις επισκέψεις σε γειτονιές της Καλαμάτας και φορείς της πόλης και της Μεσσηνίας συνεχίζει προεκλογικά ο δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος - επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας” Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε τις γειτονιές των Καλυβίων και του Φραγκοπήγαδου, όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Ακολούθως, είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κατά την οποία υπήρξε παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού, ενώ τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα της Καλαμάτας και ευρύτερα της περιοχής.

Χθες ο επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας” μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε και είχε συναντήσεις με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα, με τους προέδρους και εκπροσώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας και του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας καθώς και με τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ) στις εγκαταστάσεις του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

* Σήμερα Τετάρτη οι επισκέψεις του κ. Βασιλόπουλου και των υποψηφίων του θα συνεχιστούν στις 8 το βράδυ στην οδό Καλλιπατείρας και στις 8.30 με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.