Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 20:34

Αλλαγή ώρας του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Αλλαγή ώρας του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

 

Αλλαγή ώρας για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 2 το μεσημέρι και όχι στη 1, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Να σημειωθεί ότι η σύγκληση του Συμβουλίου είναι η 3η κατά σειρά με τα ίδια θέματα, καθώς οι δύο προηγούμενες συνεδριάσεις δεν είχαν γίνει λόγω έλλειψης απαρτίας.

Τα θέματα προς συζήτηση είναι: Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας για την προσαρμογή τους στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 99/2017». Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων». Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών». Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Εργασίες ανακαίνισης ΚΕΠ». Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2023. Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Αετού του Δήμου Τριφυλίας (δύο στύλοι). Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Καλού Νερού του Δήμου Τριφυλίας (τρεις στύλοι). Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Φιλιατρών, περιοχή Αγίου Αθανασίου του Δήμου Τριφυλίας (δύο στύλοι).

Κ.Μπ.


NEWSLETTER