Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 11:50

Συνάντηση Βασιλόπουλου με εργάτες πυροπροστασίας

Συνάντηση Βασιλόπουλου με εργάτες πυροπροστασίας

 

Συνάντηση με εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου Καλαμάτας, είχε χθες στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου Παντελή Δρούγα, της υποδιοικήτριας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας Σοφίας Μπομπόνη και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου.

Οι εργάτες πυροπροστασίας που αναλαμβάνουν υπηρεσία, πήραν οδηγίες από τον τεχνικό ασφαλείας και τον γιατρό εργασίας του δήμου, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με τα καθήκοντά τους από την υποδιοικήτρια της τοπικής Π.Υ. και τα στελέχη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Πρόκειται τους πρώτους 15 εργάτες πυροπροστασίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η πρόσληψη των υπόλοιπων εργατών, σε υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί.

Να σημειωθεί ότι οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους προέδρους κοινοτήτων, καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, ενώ η παρουσία τους τα τελευταία χρόνια έχει συνεισφέρει σημαντικά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση συμβάντων.