Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 19:19

Εθελοντές αναζητεί το Γραφείο Υποψηφιότητας "Kalamata 2021" για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Εθελοντές αναζητεί το Γραφείο Υποψηφιότητας "Kalamata 2021" για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

 

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν εθελοντικά μέρος στις δραστηριότητες για τη διεκδίκηση της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας απευθύνει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Υποψηφιότητας “Kalamata 2021”.

Οι ημέρες και ώρες απασχόλησης των εθελοντών, θα καθοριστούν από τους ίδιους και σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις, που θα ορίσει το Γραφείο Υποψηφιότητας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:

Συμπλήρωση αίτησης στο Γραφείο Υποψηφιότητας (Αριστομένους 33, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας).

  • Συμπλήρωση ηλεκτρονική φόρμας εδώ
  • Με αναζήτηση της αίτησης και αποστολή της στο e-mail: info@kalamata21.eu  

Η υποβολή των αιτήσεων για τον πρώτο κύκλο στελέχωσης του σώματος εθελοντών είναι ανοιχτή μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2014. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27211-81030 (09:00-16:00) και στο e-mail: info@kalamata21.eu.

Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα σημειώνεται ότι “οι εθελοντές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση μίας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, αλλά η προσφορά τους ξεκινάει πολύ νωρίτερα, στο στάδιο της διεκδίκησης του τίτλου. Η προσφορά τους αυτή, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση στο κοινό όραμα θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Καλαμάτας στη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας”.