Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 20:50

Νέα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Νέα δρομολόγια λεωφορείων προς διάφορες περιοχές του καλλικρατικού Δήμου Καλαμάτας αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, και για το σκοπό αυτό θα συναφθεί σύμβαση με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για: 2 δρομολόγια την ημέρα (4 φορές την εβδομάδα) προς Ελαιοχώρι. 2 δρομολόγια (5 φορές την εβδομάδα) προς Καλάμι - Αντικάλαμο. 2 δρομολόγια την ημέρα (1 φορά την εβδομάδα) προς Πηγές - Αλαγονία - Νέδουσα. Και 2 δρομολόγια την ημέρα (1 φορά την εβδομάδα) προς Αγριλο - Βελανιδιά - Σταματινού - Βρομόβρυση.
Για μια μεγάλη προσπάθεια διευκόλυνσης των δημοτών που διαμένουν σε απομακρυσμένα δημοτικά διαμερίσματα έκανε λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, κατά τη χθεσινή παρουσίαση των δρομολογίων με την αντιδήμαρχο Παναγιώτα Ντίντα. Σημείωσε δε ότι σε λίγο καιρό θα γίνει προσπάθεια συνδυασμού της συγκοινωνίας με τη μεταφορά των μαθητών.
“Επιχειρούμε να άρουμε τη συγκοινωνιακή απομόνωση συνδημοτών μας και να ενισχύσουμε τις τοπικές οικονομίες”, επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Ντίντα.