Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 22:26

Το εκλογικό του κέντρο στη Μεσσήνη εγκαινίασε ο Αθανασόπουλος

Γράφτηκε από την
Το εκλογικό του κέντρο στη Μεσσήνη εγκαινίασε ο Αθανασόπουλος

 

“Μας ενδιαφέρει ένα μόνο πράγμα. Να μπει ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση. Ο Δήμος Μεσσήνης μπορεί και πρέπει να αλλάξει σελίδα, αλλά με ρεαλισμό και υπευθυνότητα. Δεν υποσχόμαστε μετατροπή περιοχών σε Μονακό και σε Ριβιέρες, δεσμευόμαστε όμως ότι θα δημιουργήσουμε έναν τόπο όμορφο και λειτουργικό, όπου θα κινείσαι με άνεση και ασφάλεια. Εναν τόπο φιλικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Εναν τόπο να ζεις με αξιοπρέπεια”. Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος μιλώντας απόψε στη Μεσσήνη, στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του “Δύναμη Δημιουργίας”.

Ο Γ. Αθανασόπουλος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους δημότες, επισήμανε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του φέρουν μια “βαριά κληρονομιά”, καθώς -όπως είπε- “εκφράζουμε αυθεντικά την ανανέωση και εγγυόμαστε την προοπτική. Εχουμε τη γνώση, έχουμε τη θέληση, έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε τον νέο Δήμο Μεσσήνης”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη ημέρα του Δήμου Μεσσήνης, τόσο στο συνολικό πλαίσιο όσο και στο επιμέρους, αναλύοντας τον προγραμματισμό που έχει σχεδιάσει η “Δύναμη Δημιουργίας” για την κάθε μία από τις Δημοτικές Ενότητες.

“Δεν μας αρκεί απλώς να κερδίσουμε τις εκλογές. Αυτό που μας κινητοποιεί είναι η δημιουργία ενός νέου Δήμου Μεσσήνης, στον οποίο θα κινείσαι με ασφάλεια για να μπορείς να ζήσεις και να δημιουργήσεις. Η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας θα αποτελέσει βασική μέριμνα και προτεραιότητά μας” σημείωσε ο Γ. Αθανασόπουλος.

Ως προτεραιότητες, εξ άλλου, έθεσε την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα “πραγματικά, όχι στα λόγια”, την “απόκτηση διακριτής ταυτότητας στον αγροτοδιατροφικό τομέα που θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής”, την ανάπτυξη μέσα από δημόσιες επενδύσεις σε υποδομές που παράγουν υπεραξία, την ανάδειξη του πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής, την ενίσχυση της πρόσβαση όλων στον αθλητισμό, κι ακόμα ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο παρεμβάσεων στην κοινωνική πολιτική.

Υποσχέθηκε, παράλληλα, “εμπέδωση κλίματος συναίνεσης και σεβασμού στην αντίθετη άποψη, για τη δημιουργία σύγχρονου και καινοτόμου δήμου.

Τέλος, ο Γ. Αθανασόπουλος έστρεψε τα βέλη του για μία ακόμα φορά εναντίον της τωρινής δημοτικής αρχής, η οποία -όπως δήλωσε- “φεύγοντας αφήνει το στίγμα της στασιμότητας έργου και ουσιαστικών παρεμβάσεων, καθώς εγκαταλείφθηκε η περιφέρεια και τα χωριά μας, ενώ δεν προχώρησε καμία μεγάλη και ουσιαστική παρέμβαση, απλώς επιλέχτηκαν έργα βιτρίνας και μάλιστα με δανεικά”.

Επιπλέον επέκρινε τον Γ. Τσώνη ότι “μέσα από απίστευτους θεατρινισμούς προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα. Προσπαθεί με υπερβολή να παίξει το δράμα της υπερπροσπάθειας, και του βγαίνει η κωμωδία της ανυπαρξίας. Εχουν όλοι καταλάβει πολύ καλά τα ψέματα και τον ακραίο λαϊκισμό. Γι’ αυτό ακριβώς γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική εξαπάτηση” σημείωσε ο Γ. Αθανασόπουλος.


NEWSLETTER