Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 16:54

Δραστηριότητες του Δημάρχου νέου Δήμου Οιχαλίας Φίλιππου Μπάμη

Γράφτηκε από την
 Δραστηριότητες του Δημάρχου νέου Δήμου Οιχαλίας Φίλιππου Μπάμη

Την Τρίτη ο νέος Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Φίλιππος Μπάμης συνοδευόμενος από τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους εκλογικής περιφέρειας Ανδανίας του δήμου Οιχαλίας την κ. Ταραντσοπούλου – Βλάχου Χρυσούλα, τον κ. Φίλο Λεωνίδα και το πρόεδρο Διαβολιτσίου κ. Χωρεμιώτη Χρίστο, είχε συνάντηση με του διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων της τοπικής κοινότητας Διαβολιτσίου.
Στις επιμέρους συσκέψεις παραβρέθηκαν η  κ. Κόλλια Βασιλική Δντρια Λυκείου Διαβολιτσίου, ο κ. Δασκαλόπουλος Δημήτριος Δντης Γυμνασίου Διαβολιτσίου, ο κ. Μάκκας Ιωάννης Δντης Δημοτικού Διαβολιτσίου, η κ. Ηλιάδου Βασιλική Δντρια Νηπιαγωγείου Διαβολιτσίου και ο πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δαλκαφούκης Ευστάθιος.
Συζητήθηκαν προβλήματα παιδείας, κτιριακά και λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Στην συνέχεια ο κ. Μπάμης Φίλιππος επισκέφθηκε τις σχολικές μονάδες της περιοχής Δωρίου.
Στο Ψάρι συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Ψαρίου κ. Γεωργιόπουλο Δημήτριο συζήτησε με τον δντη Δημοτικού σχολείου Ψαρίου κ. Σταματόπουλο Χρίστο. Στην σύσκεψη παραβρέθηκε και η πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Κούκη Μάρθα.
Στην τοπική κοινότητα Δωρίου μαζί με τους  νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους εκλογικής περιφέρειας Δωρίου του δήμου Οιχαλίας τον κ. Τάκη Αντώνη, την κ. Παπαδοπούλου Αθανασία, τον κ. Κατσαμπάνη Γιώργο επισκέφθηκαν τον Παιδικό Σταθμό Δωρίου και συσκέφθηκαν με την δντρια κ. Οικονόμου Κωνσταντινιά, στο Νηπιαγωγείο Δωρίου με την δντρια κ. Σάλμα Ιωάννα, στο Δημοτικό Σχολείο Δωρίου με τον δντη κ. Ανδριανόπουλο Τάσο, στο Γυμνάσιο Δωρίου με την δντρια κ. Μπαρτζελιώτη Σταμάτα και στο Λύκειο Δωρίου με την δντρια κ. Θεοδούλου Χρυσούλα.
Στις συσκέψεις για τα προβλήματα και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων Δωρίου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Δωρίου κ. Ντούτος Γεώργιος και ο τοπικός σύμβουλος Δωρίου κ. Γκρίτζαλης Γιάννης.
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2010 ο κ. Μπάμης και οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν τις σχολικές μονάδες της εκλογικής περιφέρειας Οιχαλίας και Μελιγαλά και θα συσκεφθούν με τους διευθυντές/ ντριες για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στην ομαλή λειτουργία των σχολείων τους.

Από το Γραφείο Τύπου του Φίλιππου Μπάμη


NEWSLETTER