Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 15:17

Σ. Αργειτάκος: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στη Σπάρτη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης" πραγματοποιήθηκαν προχθές το βράδυ. Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, «μιας κίνησης σύγχρονης, δημοκρατικής, ευρωπαϊκής και ανανεωτικής, που μπορεί να δώσει με τις ιδέες, τις προτάσεις και τους αγώνες της μια νέα ελπίδα στους κατοίκους του Δήμου», όπως επεσήμανε.
Ο κ. Αργειτάκος, αφού τόνισε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό κύτταρο της δημοκρατίας και βαθιά της υποχρέωση είναι να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και να τον υπηρετεί, κατέθεσε προτάσεις για όλους τους τομείς. Τόνισε ότι «το πρόγραμμά μας είναι βασισμένο σε τρεις άξονες: τη δημοκρατική διακυβέρνηση, την ανάπτυξη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, την αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή». Σημείωσε ότι μέχρι -και κυρίως μετά- τις 7 Νοεμβρίου θα χρειαστούν όλοι οι δημότες, «για να φτιάξουμε ένα δημαρχείο όπου θα επικρατεί η αξιοκρατία, ο δημοκρατικός έλεγχος, η λογοδοσία. Οπου η φωνή των πολιτών θα ακούγεται. Οπου η γνώμη όλων θα γίνεται σεβαστή. Οπου καθένας μας θα μετριέται κατά την προσφορά του και θα αξιοποιείται κατά τις δυνατότητές του. Οπου θα υπάρχει αλληλεγγύη. Οπου δεν θα υπάρχουν παρέες και σκιές».
Σήμερα ο κ. Αργειτάκος και υποψήφιοι σύμβουλοι θα επισκεφτούν το Γεωργίτσι (στις 5.30 μ.μ.), την Αγόριανη (στις 6), τον Αγιο Κωνσταντίνο (6.30), τα Φουντέικα (6.45), τα Βεργαδέικα (7.15) και το Λογγανίκο (8 μ.μ.).