Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 15:18

"Σπάρτη Νέα Εποχή": Συντονιστής ο Κ. Τζανετάκος

Ο καθηγητής μέσης εκπαίδευσης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την εκλογική περιφέρεια Σπάρτης Κώστας Τζανετάκος ορίστηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Φούρκα συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού "Σπάρτη Νέα Εποχή".
Σήμερα ο κ. Φούρκας μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού θα περιοδεύσει στο Δήμο Οινούντος, και συγκεκριμένα στους Βουτιάνους (6 μ.μ.), στα Καλύβια Θεολόγου (7 μ.μ.) και στο Θεολόγο (8 μ.μ.). Αύριο θα επισκεφτεί τοπικά διαμερίσματα της εκλογικής περιφέρειας Φάριδος: Πολοβίτσα (6 μ.μ.), Δάφνη (6.30 μ.μ.), Τραπεζοντή (7 μ.μ.), Κυδωνιά (7.30 μ.μ.) και Λευκόχωμα (8 μ.μ.).

ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΑΠΟ ΣΠ. ΜΟΙΡΑΓΙΑ

Στο συνδυασμό του Κώστα Φούρκα περιλαμβάνονται τελικά 4 πρόσωπα που συμμετείχαν στις προσπάθειες συγκρότησης ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με επικεφαλής το Σπύρο Μοιράγια.
Πρόκειται για τους: Νίκο Φουντά, οδοντίατρο, νομαρχιακό σύμβουλο - υποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Σπάρτης. Σαράντο Καπετανάκη, υπάλληλο ΟΤΕ, δημοτικό σύμβουλο Οινούντος - υποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Οινούντος. Ευγενία Χρόνη, οικονομολόγο - υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Σπάρτης. Χαρούλα Κοτσομύτη, έμπορο - υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Σπάρτης.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ αλλων: «Υστερα από έντονο προβληματισμό, σταθμίζοντας την κατάσταση που διαμορφώνεται στο νέο Δήμο Σπάρτης, αλλά και την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σπαρτιατών την τελευταία τετραετία, αποφασίσαμε με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια, και διατηρώντας την αυτονομία μας, να συμμετάσχουμε και να στηρίξουμε το συνδυασμό "Σπάρτη Νέα Εποχή" του υποψήφιου δημάρχου Σπάρτης Κώστα Φούρκα.
Και αυτό διότι ο Κ. Φούρκας και ο συνδυασμός του διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη διοικητική οργάνωση του νέου Δήμου Σπάρτης, στη διεκδίκηση και στην υλοποίηση έργων, αλλά και στην απαραίτητη πολιτική ανανέωση που έχει ανάγκη ο τόπος».