Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 15:20

Δ. Τρίπολης: Υποψηφίους παρουσίασε ο Δελφάκης

Γράφτηκε από την

“Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την Τρίπολη. Από ανθρώπους με ήθος, αλλά και ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν". Αυτό τόνισε προχθές το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Δελφάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού “Η Τρίπολη σε κίνηση”.
"Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Τρίπολης καθώς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης είναι ο ανώτατος προβλεπόμενος αριθμός (36 και 12 αντίστοιχα), ενώ οι γυναίκες είναι πολύ παραπάνω από τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό. Οι μισοί τουλάχιστον υποψήφιοι είναι νέες και νέοι της πόλης μας", είπε επίσης ο κ. Δελφάκης παρουσιάζοντας τους υποψηφίους.

ΜΕ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Δελφάκης επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από τον κ. Δελφάκη τέθηκε το θέμα δημιουργίας του Διοικητηρίου Πελοποννήσου στο χώρο του 11ου Συντάγματος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η δημιουργία του Διοικητηρίου αποτελεί μια μεγάλη αναπτυξιακή επιλογή, αφού στο χώρο αυτό με  σχετικά μικρό κόστος μπορούν να συγκεντρωθούν όλες οι διοικητικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οπως σημείωσε, η Τρίπολη θα αποκτήσει έτσι ένα κέντρο υπηρεσιών στον περιφερειακό της άξονα και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο.
Επίσης, μεταξύ άλλων ο Νίκος Δελφάκης έθεσε το ζήτημα των έργων που εξελίσσονται στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης (πλατεία Πετρινού, ανάπλαση των οδών εθνικής αντίστασης, Τάσου Σεχιώτη και των καθέτων σε αυτές) δηλώνοντας ότι ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος να απορροφήσει άμεσα όποιο πόσο διατεθεί για το σκοπό αυτό, αφού έχει έτοιμες τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης. Από την πλευρά του ο κ. Χατζημιχάλης δήλωσε ότι είναι εξασφαλισμένο ένα μεγάλο κονδύλι, που μάλιστα μπορεί να αυξηθεί εφόσον υπάρξει σύντομη απορρόφηση.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Εξάλλου, μεθαύριο στις 8.30 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη" με επικεφαλής το Νίκο Δελφάκη. Το εκλογικό κέντρο λειτουργεί στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη και Δεληγιάννη.


NEWSLETTER