Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 14:46

Μεσσηνία: Αναστασόπουλος με εκπροσώπους της Κοινότητας Σελλά

Μεσσηνία: Αναστασόπουλος με εκπροσώπους της Κοινότητας Σελλά


Με εκπροσώπους της Κοινότητας Σελλά συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την κοινότητα.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν η πρόεδρος της κοινότητας Χάιδω Παπαευθυμίου και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρούλα Μουτζούρη, Αλέξανδρος Γαραντζιώτης και Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφερειακή Ενότητα, στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα ανάδειξης του παραπόταμου του Αρκαδικού ποταμού Σέλλα, για το οποίο ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι θα υλοποιηθεί η αναγκαία σήμανση μέσω υφιστάμενης εργολαβίας. Ακόμα, έγινε συζήτηση σχετικά με την πρόθεση του συλλόγου για επετειακές εκδηλώσεις στη Μονή Αγίου Νικήτα Σελλά, για το οποίο ο κ. Αναστασόπουλος ενημέρωσε ότι δρομολογείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της μονής και άμεσα αναμένεται η δημοπράτησή του.
Με βάση την ίδια ενημέρωση, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σελλά και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση στα αιτήματά τους.