Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 22:14

Οικογένειες σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας σε τροχόσπιτα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Οικογένειες σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας σε τροχόσπιτα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δύο σεισμόπληκτες οικογένειες -η μία στη Φαλάνη Λάρισας και η άλλη στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας- εγκαταστάθηκαν ήδη στα τροχόσπιτα που παρέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών στις σεισμόπληκτες περιοχές.

"Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξη που δείχνουν στους Θεσσαλούς που επλήγησαν από το σεισμό" δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παραλάβαμε τα τροχόσπιτα και τα διαθέσαμε αμέσως, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, στη Φαλάνη και στην Παναγίτσα, προκειμένου να στεγαστούν δύο οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεν αφήνουμε να ξεχαστεί κανένας. Το κύμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται, συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.
Στην παράδοση των τροχόσπιτων παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Καραλής. Τα τροχόσπιτα παρέδωσαν στη Φαλάνη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και στην Παναγίτσα ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας.

 


NEWSLETTER