Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 20:54

Η “Αγωνιστική Συνεργασία” στηρίζει Κουτσογιάννη

Γράφτηκε από την

Την ανεπιφύλακτη στήριξή τους στον καθηγητή του ΕΜΠ Δημήτρη Κουτσογιάννη, επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας στο Νέδοντα, εκφράζουν με επιστολή τους στον ίδιο τον καθηγητή, οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Και τον καλούν “να αναλάβετε την ευθύνη να βοηθήσετε την πόλη της Καλαμάτας και τους πολίτες της για μια λύση λογικής για τον Νέδοντα και τα ρέματα, διότι η πρόταση του «Μορέα» είναι, κατά την ταπεινή μας άποψη, λάθος και θα δημιουργήσει πολλά σοβαρά προβλήματα στην πόλη, αντί να λύσει και για αυτό καταψηφίσαμε την ΜΠΕ”.

Οι δύο σύμβουλοι ενημερώνουν τον καθηγητή του ΕΜΠ πως “παρότι έχουμε ριζικά διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και την παράταξή του, καθότι εμείς ανήκουμε ιδεολογικά στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, υπερψηφίσαμε στην δεύτερη, επαναληπτική ψηφοφορία την πρόταση του για συγκρότηση επιστημονικής επιτροπής με εσάς επικεφαλής”.

Ακόμα, τον ενημερώνουν ότι “έχουμε και δημοσίως διαφωνήσει με τον κ. Τατούλη, ο οποίος ανεπίτρεπτα κατά τη γνώμη μας αναφέρθηκε στο πρόσωπό σας και ενέπλεξε το πρόσωπο σας στην αντιπολιτευτική τακτική του με τον κ. Νίκα”.