Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 13:32

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ευθεία επίθεση Νίκα στο "σύστημα Σαμαρα" - Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ευθεία επίθεση Νίκα στο "σύστημα Σαμαρα" - Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στο σύστημα Σαμαρά". Αυτό κατάγγειλε πριν λίγο ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προσθέτοντας ότι υπάρχει υβριδικό σύστημα της Πολιτικής Ανοιξης που διορίζει τους διοικητές των δημοσίων νοσοκομείων και των δημοσίων οργανισμών.

Ο κ. Νίκας είπε ότι "το σύστημα Σαμαρά στηρίζει μόνο δημάρχους που τον ευχαριστούν για ένα φωτοτυπικό". Διευκρίνισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ζήτησε να τον αφήσουν ήσυχο για 6 μήνες να ολοκληρώσει το έργο του.

Ανέφερε μάλιστα ότι πριν περίπου ένα χρόνο είχε επισκεφθεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώνοντας του ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος και προτείνοντας για την επόμενη ημέρα να επιλέγεί "ένα από τα έμπειρα και επιστημονικά καταρτισμένα πρόσωπα της ομάδας του".

Οσο για τη στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού είπε ότι θα "η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παραμείνει ουδέτερη", ενώ διευκρίνισε ότι κάθε μέλος της ομάδας του είναι ελεύθερο να κάνει ότι νομίζει, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει μέσα και δομές της Περιφέρειας υπέρ οποιουδήποτε συνδυασμού.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...