Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 12:40

Ετοιμάζεται για τις εκλογές ο Τατούλης

Ετοιμάζεται για τις εκλογές ο Τατούλης

Και προεκλογικές αναφορές έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, κλείνοντας τη μαραθώνια και επεισοδιακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της διαχείριση των σκουπιδιών.

«Ολοι μαζί ετοιμαζόμαστε για τη νέα 5ετία της προόδου που θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Πελοπόννησο την ανεξάρτητη "Νέα Πελοπόννησο"», είπε ο κ. Τατούλης, που περιμένει τη στήριξη της Ν.Δ. για τις εκλογές του Μαΐου. Την προεκλογική προετοιμασία επιβεβαίωσαν οι επιθέσεις προς τον εκπρόσωπο της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" Νίκο Πατσαρίνο και το ΣΥΡΙΖΑ για φυγομαχία, μετά την αποχώρηση από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
Ο κ. Τατούλης υποστήριξε πως «σπάσαμε τις διαχωριστικές γραμμές» και πρόσθεσε ότι «μαζευτήκαμε σε ένα συνδυασμό Κεντρώοι - Δεξιοί - Αριστεροί για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος». Προβάλλοντας με αυταρέσκεια το έργο του, ανέφερε ότι «μια Περιφέρεια που δεν ήξερε κανείς, της δώσαμε ταυτότητα, της ενισχύσαμε το προφίλ, την κάναμε παίκτη. Είναι η 2η Περιφέρεια της χώρας σε εξαγωγές».