Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 08:10

Σε δίκτυο ελεγχόμενων ΜΜΕ: "Σκονάκια" Τατούλη και ρεπορτάζ... καρμπόν

Σε δίκτυο ελεγχόμενων ΜΜΕ: "Σκονάκια" Τατούλη και ρεπορτάζ... καρμπόν

Φουντώνει η προπαγάνδα του καθεστώτος Τατούλη με "ρεπορτάζ καρμπόν" και αναδημοσιεύσεις "φιλικών αναλύσεων", που κάνουν λόγο για άνετη δημοσκοπική πρωτιά του Πέτρου και της Ντίνας. Στη συνέχεια το καθεστώς ανακυκλώνει τα δημοσιεύματα, προωθώντας τα σε όλα τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το mail του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος". Ετσι λοιπόν, χθες το καθεστώς πρόβαλλε τη δημοσκοπική πρωτιά του Τατούλη... χωρίς όμως να παρουσιάζει στοιχεία.

Συγκεκριμένα, από το mail του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" προωθήθηκε χθες ρεπορτάζ της κορινθιακής ιστοσελίδας sfedona.gr, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

«Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι πλέον κοινό μυστικό στα επιτελεία όλων των συνδυασμών της Πελοποννήσου αλλά και στα στρατηγεία των κομμάτων ότι τα "μυστικά γκάλοπ" που παραγγέλλονται από υποψηφίους και κόμματα συμφωνούν σε ένα πράγμα. Οτι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο σημερινός Περιφερειάρχης κι υποψήφιος για τις εκλογές του Μαΐου Πέτρος Τατούλης έχει όχι απλά προβάδισμα, αλλά σαρωτική διαφορά από τον δεύτερο και τρίτο.

Σύμφωνα πάντα τις ίδιες έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, τελευταία δημοσκόπηση γνωστής μεγάλης εταιρίας δίνει υπερδιπλάσια διαφορά στον ΤΑΤ από τον δεύτερο!

Τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου ρόδινα για τον Γιάννη Μανώλη για τον οποίον υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι είναι στο παρά πέντε να εγκαταλείψει την κούρσα για τις εκλογές του Μαΐου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο site της μεσσηνιακής τηλεόρασης BEST TV υπήρξε συνάντηση Δέδε - Μανώλη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο συνδυασμών».

Στο ίδιο προπαγανδιστικό μήκος κύματος ήταν και το προχθεσινό δημοσίευμα του ίδιου ιστότοπου, το οποίο αναδημοσιεύτηκε από πολλά φιλικά Μέσα του καθεστώτος και το οποίο έλεγε επί λέξει: 

«Οι πληροφορίες από το επιτελείο του λένε ότι ο "ΤΑΤ" αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο "πονοκέφαλο" σε όλους τους νομούς, για το ποιους υποψηφίους θα βάλει στο ψηφοδέλτιο και ποιους δυστυχώς θ' αφήσει απ' έξω».

Είναι προφανές ότι το καθεστώς επιχειρεί επικοινωνιακά τερτίπια για να καλύψει τις αδυναμίες του. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας βαφτίζει... ευχάριστο πονοκέφαλο την αδυναμία παρουσίασης ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου δύο μόλις μέρες πριν από την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας - και φυσικά τα επικοινωνιακά εξαπτέρυγα αναμεταδίδουν άκριτα τις πληροφορίες που θέλει το καθεστώς.