Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 16:19

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Δεν πληρώνουμε το αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ

Γράφτηκε από την

Η κυβέρνηση κατ’ εντολήν της τρόικα ψήφισε τον αντισυνταγματικό νόμο 4021/2011, το γνωστό ως χαράτσι της ΔΕΗ και μάλιστα επί ποινή διακοπής του ρεύματος!
Το χαράτσι αυτό είναι αντισυνταγματικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να ανατρέψει τις επιλογές της κυβέρνησης της χρεοκοπίας, του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. και συμμετέχει ενεργά στο κίνημα ενάντια στα χαράτσια του μνημονίου.
Καλούμε το Μεσσηνιακό λαό να αντισταθεί στις επιλογές της κυβέρνησης και της τρόικα. Να μην πληρώσει το νέο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και γιατί η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα έχει μειώσει δραματικά το εισόδημα των εργαζομένων και όλων των λαϊκών στρωμάτων, συνεπώς δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τα νέα χαράτσια, αλλά και δεν πρέπει γιατί είναι και παράνομο και αντισυνταγματικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί τους Δήμους της Μεσσηνίας να συμπαραταχθούν με τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Περιστερίου, Ιλίου, Νίκαιας, Ρέντη, Κορυδαλλού, Αμαρουσίου, Λάρισας, Ηρακλείου και να αναλάβουν δράση υποστηρίζοντας τους δημότες των Δήμων του Νομού μας γιατί δεν πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι, αφού είναι αντισυνταγματικό, αλλά και γιατί δεν έχουν.
Καλούμε τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες της επιτροπής φορέων και να μην πληρώσουν το παράνομο χαράτσι.
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι στο πλευρό του ελληνικού λαού και δεν θα κόψουν το ρεύμα αν έχουμε πληρώσει το ποσό του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς το χαράτσι.

Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ


ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


NEWSLETTER