Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 15:18

Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας με Κοζομπόλη 

Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας με Κοζομπόλη 

Τη δυσαρέσκεια των συναδέλφων τους για το νέο ειδικό μισθολόγιο των ένστολων, μετέφεραν χθες στην αρμόδια Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Αμύνης, βουλευτή Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη, οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας στο νομό.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, στην τοπική Διεύθυνση, όπου ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Πελοποννήσου Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας ΠΟΑΣΥ Γιάννης Αδαμόπουλος και ο πρόεδρος της τοπικής Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κώστας Σταυρόπουλος, ζήτησαν άμεσα βελτιώσεις για: α) Επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας ισόποσο με των Ενόπλων Δυνάμεων. β) Υπολογισμό της στρατιωτικής θητείας στα μισθολογικά κλιμάκια για όλους ανεξάρτητα από τον χρόνο αναγνώρισης. γ) Βελτίωση στα μισθολογικά κλιμάκια και περαιτέρω εξέλιξη. Τόνισαν μάλιστα στην κ. Κοζομπόλη ότι είναι άδικο για τους συναδέλφους τους όταν στα 29 χρόνια υπηρεσίας δεν έχουν καμία εξέλιξη. 

Πάντως, η Παναγιώτα Κοζομπόλη δεσμεύτηκε από την πλευρά της για την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και το υπουργείο Οικονομικών.