Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 18:17

Στημένο σκηνικό για Βαρουφάκη καταγγέλλει το ΜέΡΑ25 Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Σκόπιμο ήταν το σκηνικό της “παράνομης” μετακίνησης Βαρουφάκη εν μέσω κορονοϊού, που έστησε η κυβέρνηση με τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, επισημαίνει η οργάνωση του ΜεΡΑ 25 στη Μεσσηνία.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Από την Αίγινα, όπου βρέθηκε από την πρώτη μέρα του εγκλεισμού, μετακινήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να παρευρεθεί σε συνεδρίαση της Βουλής. Οσο και αν το γεγονός δεν περιέχει ούτε ουσία ούτε παρανομία, έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί σε «μείζον» θέμα, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Επρεπε η προσοχή της κοινής γνώμης να αποπροσανατολιστεί από το πραγματικό ζήτημα των ημερών, που ήταν η συνθηκολόγηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Eurogroup και η απόφαση που τελικά πάρθηκε. Μια απόφαση που οδηγεί, την Ελλάδα τουλάχιστον, με μαθηματική ακρίβεια σε ένα ακόμα μνημόνιο και που πιθανότατα θα αποτελέσει την ταφόπλακα της ΕΕ στο όχι μακρινό μέλλον.

Τα ίδια ΜΜΕ που το 2015 αποφάνθηκαν ότι ο γραμματέας του ΜεΡΑ ήταν ένοχος για ένα σωρό πράγματα, και για προσπάθεια αποχώρησης από την ΕΕ, χωρίς να έχουν στοιχεία, και αρνούνται τώρα που έχουν στοιχεία (τις ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup) να ασχοληθούν με το θέμα, είναι τα ίδια που αντιμετωπίζουν ξανά με λάσπη τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Η αποφυγή της συζήτησης πάνω στην ουσία των αποτελεσμάτων του Eurogroup και στις καταγγελίες Βαρουφάκη είναι το ζητούμενο και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε «διαθέσιμο» μέσο”.