Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 19:59

Μεσσηνία: Εκλογές για Νομαρχιακή και συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Μεσσηνία: Εκλογές για Νομαρχιακή και συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

 

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής εκλέγει τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, καθώς και τους 4.200 συνέδρους ενόψει του 3ου Συνεδρίου του, που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου στο Στάδιο Τάε Κβον Ντο, ενώ θα γίνει και η επιλογή του ονόματος της παράταξης στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

“Η πολιτική προίκα των 270.000 ψηφοφόρων στις διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου τον Δεκέμβριο σε συνδυασμό με τη ρητή δέσμευση του Νίκου Ανδρουλάκη για ανανέωση-ενότητα-πολιτική αυτονομία και ένα λαογέννητο κίνημα, έχουν θέσει σε εγρήγορση τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής”, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι είτε ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με την υποβολή email στο: ekloges8maiou@gmail.com ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 210 3665302. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός όργανα, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος.

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εκλεγούν 275 σύνεδροι. Από τη Μεσσηνία 73, ανά δήμο: Δυτικής Μάνης 2, Καλαμάτας 27, Μεσσήνης 13, Οιχαλίας 4, Πύλου - Νέστορος 12, Τριφυλίας 15.