Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 17:54

Επίθεση Χρυσομάλλη σε ΣΥΡΙΖΑ για φορολογικές ελαφρύνσεις

Γράφτηκε από την

Επίθεση κατά της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, στην παρέμβασή του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών περί φορολογικών ελαφρύνσεων.

Συνεχίστε με τη στείρα αντιπολίτευση, κύριοι της Αριστεράς, για να καταλαβαίνει ο λαός ότι δεν υπάρχει Αριστερά της αλληλεγγύης, δεν υπάρχει Αριστερά των αδυνάτων, παρά μόνο η Αριστερά της αναλγησίας και της υποκρισίας! Σας έμαθε ο κόσμος και γι’ αυτό πλέον παντού φωνάζει «ποτέ ξανά Αριστερά!»”, παρατήρησε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσομάλλης.

Με αφορμή την τροπολογία για την τακτοποίηση 45.000 δικαιούχων εξόδων κηδείας, που εκκρεμούσαν από το 2015 και πλέον πιστώνονται αυτόματα χωρίς έλεγχο, ο κ. Χρυσομάλλης χαρακτήρισε αμετανόητους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική τους και τόνισε ότι η συζήτηση έπρεπε να ξεκινήσει με τη συγγνώμη της πρώην υπουργού Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέτρα του νομοσχεδίου ανακουφίζουν πολίτες και επιχειρήσεις, ελαφρύνουν το βάρος των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, δίνουν αναπτυξιακή κατεύθυνση στην αγορά και διορθώνουν λάθη και αβλεψίες της προηγούμενης διακυβέρνησης, η οποία, όπως ευθαρσώς δήλωνε ο τότε υπουργός Οικονομικών της, ασκούσε φορολογική πολιτική με ταξικό πρόσημο. Γι’ αυτό και τσάκισε τη μεσαία τάξη την οποία προσπαθούμε να ανορθώσουμε”, ανέφερε ο Μεσσήνιος βουλευτής, για να συνεχίσει λέγοντας: “Διορθώνουμε λάθη και αβλεψίες του ΣΥΡΙΖΑ, για τις οποίες έρχεστε σήμερα να μας κουνήσετε το δάχτυλο και να μας κάνετε κριτική, αντί να ζητήσετε και συγγνώμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόγραμμα "Γέφυρα"”.